TN Global

A TECHNONICOL termékek csaknem 30 éve biztosítanak védelmet emberek milliói számára az otthonokban, iskolákban és munkahelyeken. Napjainkban a vállalat nemzetközi gyártó, kutatás-fejlesztési és képzési létesítményeiben termékek széles skáláját állítja elő.

A vállalat 1992-ben jött létre, és ez idő óta jelentős tapasztalatra tett szert az építőanyag-piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan korszerű anyagokat és technológiákat kínálunk, amelyek a nemzetközi szakértelmet a saját K+F központjainkban kidolgozott megoldásokkal ötvözik. Ezek a központok folyamatosan új építőipari termékek és megoldások fejlesztésén és megvalósításán dolgoznak. Kiváló minőségű anyagaink és megbízható megoldásaink széles választéka lehetővé teszi, hogy mindig olyan megoldást válasszunk, amely ár és minőség tekintetében egyaránt a vevő igényeire van szabva.

 
4.png összesen több mint 400 év tapasztalat az építőanyagok gyártása területén
 
2.png saját K+F központ 
és  18 képzési központ
 
5.png 56 gyártó telephely
 7 országban 
 
 
8.png
3000 termék az anyagok kínálatában
 
7.png
100+ kész építési megoldás
 
6.png több mint 200 000 TN által gyártott anyagokkal megvalósult projekt
a világ 116 országában


Örömünkre szolgál, hogy anyagainkat házak, üzemek, hidak, szociális infrastrukturális létesítmények és egyéb olyan objektumok építéséhez használják fel világszerte, amelyek javítják az emberek életszínvonalát és életminőségét.

Európában és a világ többi táján elérhető valamennyi termékünk EN és ASTM szabványok szerinti, szigorú minőségellenőrzésen esik át. Hiszünk abban, hogy a TECHNONICOL sikeres tevékenységének kulcsa a gyártási folyamatok előtt, alatt és után végzett magas színvonalú kutatásokban és ellenőrzésekben rejlik. A TN International exportra termelő üzemei tekintetében UNI EN ISO 9001 és UNI EN ISO 14001 tanúsítványokkal rendelkezünk, és szigorúan megfelelünk az ezekhez tartozó nemzetközi követelmények által meghatározott minőségi szabványoknak. A termékek minőségét a világ vezető intézetei és tudományos központjai által kiadott tanúsítványok és vizsgálati jelentések bizonyítják. A gyártásban alkalmazott minőségügyi szabványok a vállalati kultúránk részét képezik.

lab_2.jpg
A vállalat 6 K+F központtal rendelkezik, amelyek a gyártó telephelyek közelében helyezkednek el, valamint számos laboratóriumunk van a különféle anyagok vizsgálatára. Tudósaink azért dolgoznak, hogy tanulmányozzák az építőanyagok teljesítményét, megelőzzék azok elöregedését, az üzemi hőmérséklettartomány kibővítésével növeljék az alkalmazási lehetőségek körét, valamint további funkciókat fejlesszenek ki, például légtisztítás, mohásodással szembeni ellenállás vagy energiahatékonyság. A gyárakban működő laboratóriumokban korszerű berendezéseket alkalmazunk, amelyekkel széles hőmérséklettartományban tanulmányozzuk az anyagok fizikai és mechanikai tulajdonságait, meghatározzuk a nyersanyagok szerkezetét és összetételét, valamint vizsgáljuk az anyagok tartósságát is. Egyedülálló kromatográfiás berendezést alkalmazunk a tetőfedő anyagok előállításához használt bitumen összetételének meghatározására, valamint a módosító adalékanyagok optimális típusának és mennyiségének kiválasztására. 100%-ig hiszünk abban, amit gyártunk, és örömünkre szolgál, hogy nemzetközi szinten is segíthetjük az építőipart tapasztalatainkkal, megbízható megoldásainkkal és prémium minőségű termékeinkkel.