Szerviz

Globális vállalatként nemzetközi szervizhálózattal rendelkezünk. Szervizközpontjaink célja, hogy támogatást nyújtsanak Önnek a projektjei során, függetlenül attól, hogy a világ melyik táján van éppen. Szintén elsődleges alapelvünk, hogy vevőink számára magas színvonalú ügyfélszolgálatot biztosítsunk. Beszéljük az Ön nyelvét, és a projekt minden szakaszában készen állunk arra, hogy a megfelelő szolgáltatással segítsünk Önt: az anyagbeszerzéstől kezdve egészen az építmény használatba vételéig. Egyszerűen megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső szervizközpontot.


office-with-colleagues.jpg

Elkötelezett ügyfélszolgálati csapataink kizárólag arra koncentrálnak, hogy segítsék projektje gördülékeny lefutását, miközben műszaki és specifikációs szakértőink tanácsokkal látják el Önt a termékekkel és építési megoldásokkal kapcsolatban, és segítenek biztosítani, hogy az adott projekthez megfelelő termékeket válassza. Emellett képesek több gyártólétesítményben zökkenőmentesen intézni a logisztikai feladatokat, hogy az Ön számára minden szükséges termék a megjelölt helyszínen és a megfelelő időben rendelkezésre álljon, valamint előkészítenek minden olyan dokumentumot, amelyre szüksége lehet. A TN International termékek piacvezető szerepe nem csupán az általunk gyártott termékeknek, hanem a magas szintű műszaki támogatásnak is köszönhető.

  • Termékekkel, projektekkel és építési megoldásokkal kapcsolatos műszaki tanácsadás és támogatás 
  • Műszaki dokumentáció elkészítése és alkalmazása: DOP, TDS, SDS, PDS és egyebek 
  • Gyakorlatorientált workshopok és szemináriumok, mesterkurzusok és a beszerelés helyszíni felülvizsgálata 
  • Garancia és jótállás az anyagokra és építési megoldásokra 
  • Igényekre szabott munkavégzés

Online eszközök

Az Ön kényelme érdekében különféle online eszközöket fejlesztettünk ki, amelyek segítségével – a projekt tervének helyes elkészítése mellett – gyorsan és kényelmesen kiszámíthatja a szükséges anyagigényt.


tech_s.jpg

Épülethatároló megoldások

Világszerte fejlesztünk olyan rendszereket, amelyek emberek milliói számára biztosítják az otthonaik és munkahelyük védelmét. A TN International a világ minden tájáról egyesíti azokat a termékeket és technológiákat, amelyek segítségével az építőipar legnevesebb szereplői optimalizálhatják az épülethatárolás teljes egészét. Szerteágazó technológiai kapacitásunkat, világszintű szerviz- és logisztikai hálózatunkat, valamint külső partnereink kiegészítő termékeit ötvözve segítünk Önnek, hogy épületei még hatékonyabbak lehessenek, és még nagyobb kényelmet biztosítsanak a benne tartózkodók számára.