Lakóépületek Vendégház "Ala-Too" Kirgizisztán, Cholpon-Ata
Ezen az objektumon használták:
Sorozat: Jazz / Gyűjtemény: Jazz / Szín: Bullfight

A jazz gyűjtemény kiváló színpalettával, színárnyalatok bonyolult játékával és drámai 3D profiljával rendelkezik. Egy különleges minta vonzó megjelenést kölcsönöz a természetes kézzel készített csempéknek, mint a pala vagy a fából készült rázó. Ezek a kétrétegű tetőzsindelyek megnövelt vastagságúak, és kiemelkednek tartósságukból és szélállóságukból.
Felhasznált anyagok

Termékeink az emberek és azok a környezetek védelméről szólnak, amelyekben élnek és dolgoznak. Globális vállalatként, a TN International -nél azonban nagyon is tudatában vagyunk világunk és jövőnk védelmének. Mindent, amit gyártunk, a környezet védelmére tervezték, minimalizálva a hőveszteséget és az energiafogyasztást, és folyamatosan fejlesztünk új anyagokat, hogy ezt még tovább tudjuk vinni.

JAZZ kollekció
Bitumenes zsindely
JAZZ kollekció

Megoldások

Termékeink az emberek, valamint életterük és munkakörnyezetük védelmét biztosítják. Globális vállalatként azonban a TN International kiemelt figyelmet fordít világunk és jövőnk megóvására is.
Az általunk előállított termékek mindegyikét úgy tervezzük meg, hogy azok a hőveszteség és energiafogyasztás minimalizálásával óvják a környezetet, továbbá folyamatosan új anyagok fejlesztésén dolgozunk, hogy ezt még magasabb szintre emelhessük.