Lakóépületek Privát ház Ukrajna, Zakarpattya régió
Ezen az objektumon használták:
Sorozat: Ultra / Gyűjtemény: Foxtrot / Szín: Almond

Az Ultra az egyetlen SBS-módosított aszfaltból készült sorozat, amely kivételes fizikai és mechanikai tulajdonságokat biztosít a terméknek, és javítja fagyállóságát. Fokozott rugalmasságának köszönhetően az Ultra a legjobb választás a legbonyolultabb konstrukcióhoz is.
Felhasznált anyagok

Termékeink az emberek és azok a környezetek védelméről szólnak, amelyekben élnek és dolgoznak. Globális vállalatként, a TN International -nél azonban nagyon is tudatában vagyunk világunk és jövőnk védelmének. Mindent, amit gyártunk, a környezet védelmére tervezték, minimalizálva a hőveszteséget és az energiafogyasztást, és folyamatosan fejlesztünk új anyagokat, hogy ezt még tovább tudjuk vinni.

ULTRA termékcsalád
Bitumenes zsindely
ULTRA termékcsalád

Megoldások

Termékeink az emberek, valamint életterük és munkakörnyezetük védelmét biztosítják. Globális vállalatként azonban a TN International kiemelt figyelmet fordít világunk és jövőnk megóvására is.
Az általunk előállított termékek mindegyikét úgy tervezzük meg, hogy azok a hőveszteség és energiafogyasztás minimalizálásával óvják a környezetet, továbbá folyamatosan új anyagok fejlesztésén dolgozunk, hogy ezt még magasabb szintre emelhessük.