Lakóépületek Privát ház Oroszország
Ezen az objektumon használták:
Sorozat: Western / Gyűjtemény: Western / Szín: Klondike

Ezeknek a kétrétegű tetőzsindelyeknek a szabadalmaztatott kialakítása nem rendelkezik analógokkal a világon. Ez egy hihetetlen holografikus hatás, amely klasszikus mintában ölt testet. A Western kollekció utánozhatatlan színválasztékkal és kiváló teljesítménnyel rendelkezik.
Felhasznált anyagok

Termékeink az emberek és azok a környezetek védelméről szólnak, amelyekben élnek és dolgoznak. Globális vállalatként, a TN International -nél azonban nagyon is tudatában vagyunk világunk és jövőnk védelmének. Mindent, amit gyártunk, a környezet védelmére tervezték, minimalizálva a hőveszteséget és az energiafogyasztást, és folyamatosan fejlesztünk új anyagokat, hogy ezt még tovább tudjuk vinni.

WESTERN kollekció
Bitumenes zsindely
WESTERN kollekció

Megoldások

Termékeink az emberek, valamint életterük és munkakörnyezetük védelmét biztosítják. Globális vállalatként azonban a TN International kiemelt figyelmet fordít világunk és jövőnk megóvására is.
Az általunk előállított termékek mindegyikét úgy tervezzük meg, hogy azok a hőveszteség és energiafogyasztás minimalizálásával óvják a környezetet, továbbá folyamatosan új anyagok fejlesztésén dolgozunk, hogy ezt még magasabb szintre emelhessük.