Lakóépületek Privát ház Ukrajna, Harkov
Ezen az objektumon használták:
Sorozat: Classic / Gyűjtemény: Flamenco / Szín: Aragon

A Classic sorozat egy jól bevált hagyományos termék, amely ésszerű ár-minőség aránya miatt továbbra is népszerű. A különböző színárnyalatokban gyártott klasszikus cserép lehetővé teszi, hogy olyan tetőt válasszon, amely bármilyen építészeti kialakítást kiegészít. Előnye, hogy kiváló minőségű aszfalt kötőanyagot tartalmaz.
Felhasznált anyagok

Termékeink az emberek és azok a környezetek védelméről szólnak, amelyekben élnek és dolgoznak. Globális vállalatként, a TN International -nél azonban nagyon is tudatában vagyunk világunk és jövőnk védelmének. Mindent, amit gyártunk, a környezet védelmére tervezték, minimalizálva a hőveszteséget és az energiafogyasztást, és folyamatosan fejlesztünk új anyagokat, hogy ezt még tovább tudjuk vinni.

CLASSIC termékcsalád
Bitumenes zsindely
CLASSIC termékcsalád

Megoldások

Termékeink az emberek, valamint életterük és munkakörnyezetük védelmét biztosítják. Globális vállalatként azonban a TN International kiemelt figyelmet fordít világunk és jövőnk megóvására is.
Az általunk előállított termékek mindegyikét úgy tervezzük meg, hogy azok a hőveszteség és energiafogyasztás minimalizálásával óvják a környezetet, továbbá folyamatosan új anyagok fejlesztésén dolgozunk, hogy ezt még magasabb szintre emelhessük.